Veel gestelde vragen

  • Home
  • Veel gestelde vragen

AlgemeenDe laddertakel bestaat uit een 2 en 3 delige laddermast zodat de gebruiker zelf kan kiezen om de laddertakel als 2 delige laddermast of 3 delige laddermast te gebruiken. De laddertakel heeft een vaste rvs takelkop met een uitschuifbare afstandhouder en een draadloze eindschakelaar die ervoor zorgt dat de lasthaak altijd bovenin stopt. Aan de laddermast wordt de takelbak geklikt waar de motor inzit met alle beveiligingen.Deze wordt bediend met een draadloze afstandsbediening zodat de gebruiker zeer flexibel is in het gebruik.Bij de takelbak zit ook het aansluitsnoer en een extra katrol om lasten vanaf 125 tot 190 kilo mee te hijsen.


De glastilset bevat alles om veilig het oude glas te laten zakken en het nieuwe glas en kozijn omhoog te hijsen.Het bevat de onlangs vernieuwde vacùùmlift met 2 automatisch pompende grabo zuigers,2 stuurzuigers met 2 stuurtouwen van 10 meter,2 kozijnklemmen om het kozijn te sturen, 1 oplader voor de accu's van de zuigers en 1 ruitbeschermer om het speciale hijstouw te beschermen tegen de ruit.Dit alles zit in een water en stofdichte beschermkoffer zodat je altijd alles bij de hand hebt en het niet kan beschadigen.


De laddertakel is speciaal ontwikkeld voor het werk aan de gevel. Met de speciaal hiervoor ontwikkelde accessoires kan de laddertakel gebruikt worden om zonwering, glas,kozijnen en eventueel ook aircosystemen te hijsen tot een hoogte van 8,36 meter met een draadloze afstandsbediening. Voor de zonweringsbranche is er de rolluikevenaar waarmee je screens en rolluiken kunt hijsen en de zwaardere evenaar voor de zwaardere zonneschermen. Voor de glas en kozijnenbranche is er de glastilset en de big bag evenaar om het zaagafval van het oude kozijn in te doen.Ook kan er voor de aircobranche een evenaar op maat worden gemaakt om aircosystemen omhoog te hijsen. 

Tarieven